Jouw bijkeukenkast op maat laten maken in Friesland

Je stapt de bijkeuken in met je armen vol met boodschappen. Je wurmt je tussen het wasrek en de wasmachine en ziet dat de kast overvol is. Wat zou het toch fijn zijn als het mogelijk was om tussen de geiser en de droger een bijkeukenkast te hebben! En wat denk je van een prachtige kastenwand in jouw bijkeuken? Dat zou voor zo veel ruimte zorgen…

Omdat jouw bijkeukenkast volledig op maat wordt gemaakt en samen met jou ontworpen wordt, sluit het aan bij al jouw wensen en past het perfect in de ruimte die nu niet benut wordt. Nieuwsgierig?

Hoeveel ruimte krijg jij erbij in jouw bijkeuken?

Je hebt het al helemaal in je hoofd, alleen zit de geiser dan wel enorm in de weg. Misschien een prachtige kastenwand in de bijkeuken op maat laten maken? En daar in de hoek bij de boiler zouden eigenlijk ook best wat planken passen. Er is zo veel ruimte over die nu helemaal niet benut wordt maar waar best veel spullen opgeborgen zouden kunnen worden. Hoeveel ruimte zou dit eigenlijk wel niet opleveren?

4 m²

Meer ruimte beschikbaar

Door optimaal gebruik te maken van alle ruimte die nu tussen apparatuur, warmtepompen en geisers verstopt zit komt er gemiddeld wel 4 vierkante meter extra ruimte in jouw bijkeuken!

100 %

Effectief ruimte indelen

Doordat onze ervaren meubelmakers dit al jaren doen, weten zij precies hoe ze het meest optimaal gebruik kunnen maken van de ruimte die jij hebt. En geloof ons maar, dat is echt veel meer dan je denkt!

300 %

Langduriger plezier

Topkwaliteit hout, in de stijl waar jij van houdt! Bij Bob krijg jij de beste kwaliteit materialen en professionals met jarenlange ervaring in het meten, maken en monteren van kasten. Zo krijg jij langdurig plezier!

Hoe zorgen we dat jouw kast op maat perfect aansluit bij jouw wensen?

Bob is altijd op zoek naar de allerbeste oplossing voor jou.
Naar jouw stijl, in jouw favoriete kleur en passend bij jouw interieur en levensstijl. Wil je meer planken? Dat kan! Deuren? Super. Of juist niet? Kan ook! Smal, breed, hoog, laag, vierkant, kort, paars of roze. Het is allemaal mogelijk om zo voor jou de allerbeste oplossing te bieden. Helemaal top die kasten van Bob! Wij denken graag met jou mee zodat we geen enkele optie vergeten. Kom gerust langs in de showroom of maak alvast een vrijblijvende afspraak.

Kast ontwerp

Een kast die bij je past

Na zorgvuldig opmeten, schetsen en sparren met elkaar, krijg jij het perfecte ontwerp voor jouw kast aangeleverd. Door een persoonlijke aanpak zal deze kast dan ook volledig passen in jouw huisstijl.

Kastinrichting

Een kast waarin het past

Jij weet als geen ander welke indeling jouw kast moet hebben. Met ruimte voor schoenen, jurken en sokken wordt rekening gehouden in het ontwerp. Zo heb jij een perfecte inrichting van jouw kast.

Volledig ontzorgd

Jij eindigt niet op de kast

Meten, tillen, monteren en opruimen. Jij kunt rustig vanuit jouw stoel toekijken hoe jouw geweldige kast met veel zorg in elkaar wordt gezet. Onze meubelmaker laat alles weer in perfecte staat achter.

Ben jij al overtuigd van de mogelijkheden?

Als je op de knop hieronder klikt, kun je een afspraak maken. Daar kun je dan al je wensen aangeven. Vervolgens zullen wij contact met jou opnemen, zodat we door kunnen spreken wat jouw verwachtingen zijn. Denk hierbij aan de stijl, de ruimte waar de boekenkast komt te staan, de vorm, de kleur en alle andere belangrijke dingen. Dan kunnen onze medewerkers samen met jou kijken hoe we het beste vorm kunnen geven aan jouw visie. Daarna kan de boekenkast ontworpen, gecreëerd, en geplaatst worden. Een originele oplossing voor jouw boekencollectie! Als alles akkoord is, komt er iemand langs om precies op te meten waar en hoe de op maat gemaakte boekenkast gaat komen. De kast zal dan door ons gemaakt worden, en daarna komen wij hem ook nog monteren. Superhandig! Met één klik op de knop, slaat Bob de spijker op zijn kop!

Een kast laten maken? In alle soorten en maten!

Kledingkast

Om jouw garderobe optimaal te benutten is een kledingkast op maat dé oplossing. Een  kledingkast van BOB kan met draaideuren, schuifdeuren of een open front. Een praktische kledingkast die de juiste ruimte biedt, gebalanceerd oogt en in lijn is met het interieur.

Inloopkast

Een ruime keuze uit veel verschillende inloopkasten zoals een doorloopkast met aan beide zijdes kasten, inloopkast met 2 hoekmodules of een hoekkast inloopkast. Inclusief vele accessoires en luxe opties mogelijk zoals speciale lades voor sieraden en verlichting.

Wandkast

Jouw wandkast is een essentieel onderdeel van jouw huiskamer. Onbewust kijk je ook veel naar je wandmeubel als je televisie kijkt. Kasten van BOB maakt er een strak geheel van. Zo heb jij een lust voor het oog en een geweldige indruk voor al jouw bezoekers.

Wasmachinekast

Met Kasten van BOB krijg jij ruimte voor een wasmachine, droger, koelkast en vriezer. Ook jouw strijkplank, wasmanden, stofzuiger, wasmiddelen, linnengoed en kleding is netjes weggewerkt. Hierdoor kun jij jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken volledig benutten.

Slaapkamerkast

De aanschaf van de juiste slaapkamer kast is een belangrijke factor voor de rust en uitstraling in de slaapkamer. Een nette kamer slaapt namelijk een stuk beter. Kasten van BOB kan met vele praktische en strakke mooie indelingen jouw droom realiseren.

Bijkeukenkast

Een bijkeuken is vaak niet erg groot, terwijl je er toch graag veel spullen wilt opruimen. Daarnaast staan er vaak allerlei apparaten in, zoals wasmachines en drogers, geisers en boilers. De oplossing om meer ruimte in gebruik te kunnen nemen is om kasten eromheen te bouwen.

Gangkast

Kijk eens goed naar jouw gang, zie jij loze ruimtes? Een plek waar je vaak spullen lukraak neerzet en niet meer naar om kijkt? Er is vaak meer mogelijk dan je dacht. Kasten van BOB heeft een mooie praktische oplossing voor, zelfs onder een trap maken wij een kast op maat.

Boekenkast

Jouw boeken de ruimte geven die ze verdienen? Of het nu voor de woonkamer, een kantoor of voor een bibliotheek is, wij maken jouw boekenkast op maat. Graag kijken we samen naar jouw boekencollectie en interieur, zodat de ruimte optimaal benut zal worden.

TV meubel

Een geweldige cinewall met haard of zwevende TV meubel op maat laten maken die volledig past bij jouw interieur. Laat Kasten van BOB jouw dromen realiseren om de ultieme thuisbioscoop ervaring te verkrijgen. Zo geniet jij in rust, comfort en luxe van jouw favoriete films.

Ontdek het nu zelf en ga samen met een ervaren meubelmaker van Friesland aan de slag om jouw kast volledig op maat te laten maken.

Wat klanten in Friesland over ons zeggen

Familie Feenstra

De slaapkamer is een stuk praktischer ingericht en de kinderen zijn weer helemaal blij.

Familie Hoekstra

Wat is het washok een stuk opgeknapt zeg! Ongelofelijk groot verschil. Ook de garage ziet er weer goed uit

Familie Jongeneel

Geweldig! BOB heeft mijn moeilijke hoekjes eindelijk een zinvol bestaan gegeven.

Hoogste waardering

Klanten vinden onze kwaliteit subliem, onze service geweldig en waarderen dat extra stapje enorm.

Expertise

Altijd één aanspreekpunt en een team van specialisten tot jouw beschikking met kennis van zaken. Gemakkelijk en snel.

Proactief

Wij voldoen niet alleen aan je vraag, maar denken graag met je mee wat voor mogelijkheden er nog meer zijn.

Klantvriendelijk

Onze klanten geven ons vaak complimenten voor onze klantvriendelijkheid.

Waar wij mee samenwerken

Dealer van InQuino
Dealer van Raffito
Dealer van BOBLINER
Dealer van Nelson
Dealer van Elfa
Dealer van Kastaccessoires.nl
Showroom

Noordvliet 181
8921 GE Leeuwarden

Contact

058 - 212 09 72

info@kastenvanbob.nl

U kunt parkeren naast en achter de showroom. Plaats wel uw parkeerkaart achter de voorruit.

De showroom is geopend van:

Dinsdag t/m donderdag van 13 uur tot 17 uur

Vrijdag van 9 uur tot 17 uur

Zaterdag van 9 uur tot 15 uur

Buiten deze openingstijden en in de avonduren alleen op afspraak.

Neem contact met ons op

  Kast op maat laten maken in Friesland door Kasten van BOB in Leeuwarden
  Informatie

  Algemene Voorwaarden

  BOB's garantieplan

  Leveringsvoorwaarden

  Privacy statement

  KVK: 548 78 438

  Contact

  Noordvliet 181

  8921 GE Leeuwarden

  Meer weten? Bel ons op 058 - 212 09 72