Een kast op maat via Kasten van BOB

img 9350 1536x1024 1 e1699271746469 1


In de wereld van meubelmakers is er één bedrijf dat echt opvalt – Kasten van Bob. We hebben een unieke benadering die ons geliefd maakt bij klanten en waarom we steeds vaker worden gevraagd om kasten op maat te maken. Kasten van Bob is de probleemoplosser en heeft voor iedere ruimte de perfecte maatwerk kast.

Het begint allemaal met hun toewijding aan maatwerk. Bij Kasten van Bob begrijpen we dat geen twee huizen hetzelfde zijn, en daarom geloven ze in het creëren van kasten die perfect passen in de ruimte en bij de stijl van de klant. We nemen de tijd om de wensen en behoeften van de klant te begrijpen en zorgen ervoor dat elke kast met precisie en vakmanschap wordt gebouwd.

Maar wat Kasten van Bob echt onderscheidt, is onze toewijding om contact te houden met hun klanten. We begrijpen dat tevreden klanten de beste ambassadeurs zijn, en daarom delen we regelmatig updates en informatie met onze klanten. We praten over de laatste trends in interieurontwerp, delen inzichten van woonbeurzen en bieden exclusieve kortingsacties aan onze klanten.

Maar het gaat niet alleen om verkoop bij Kasten van Bob. We geven om de langdurige relatie met hun klanten en willen onze klanten volledig ontzorgen. We delen handige tips over het onderhoud en schoonmaken van kasten en leggen uit hoe verschillende materialen worden gebruikt bij het maken van kasten. En we hebben altijd de service van bob paraat, die slechts een telefoontje verwijderd is, mocht er onverhoopt een probleem optreden, zoals een schuifdeur die niet soepel loopt.

Bij Kasten van Bob gaat het niet alleen om kasten op maat, maar ook om het bieden van een ongeëvenaarde klantenservice.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Plaats een reactie

Waar wij mee samenwerken

Dealer van InQuino
Dealer van Raffito
Dealer van BOBLINER
Dealer van Nelson
Dealer van Elfa
Dealer van Kastaccessoires.nl
Showroom

Noordvliet 181
8921 GE Leeuwarden

Contact

058 - 212 09 72

info@kastenvanbob.nl

U kunt parkeren naast en achter de showroom. Plaats wel uw parkeerkaart achter de voorruit.

De showroom is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9 uur tot 17 uur en in de avonduren op afspraak.

Neem contact met ons op

  Informatie

  Algemene Voorwaarden

  BOB's garantieplan

  Leveringsvoorwaarden

  Privacy statement

  KVK: 548 78 438

  Contact

  Noordvliet 181

  8921 GE Leeuwarden

  Meer weten? Bel ons op 058 - 212 09 72