Jouw metalen deur op maat laten monteren in Friesland

Waarom Deuren van BOB

Onze metalen deuren zijn een lust voor het oog en frissen een ruimte helemaal op. Daarbij zorgen ze voor veel licht in de ruimtes. Onze metalen deuren zijn vergelijkbaar met de stalen deuren maar dan gemaakt van aluminium. Deze Aluminium deuren zijn lichter en strakker dan de stalen deuren wat bevorderlijk is voor het gebruiksgemak en zijn daarbij niet gevoelig voor roest. Hierdoor zijn de metalen deuren ook geschikt om buitenwanden en buitendeuren mee te vervaardigen voor bijvoorbeeld afscheidingen voor onder een pergola of overkapping

Binnen toepassing

Buiten toepassing

Toepassing

Onze metalen deuren zijn toepasbaar in veel situaties:

 • stompe deur in bestaand kozijn
 • stompe deur van metaal in een eigen frame
 • taatsdeur van metaal met vloermodule of wandmodule wanneer er niet in de vloer geboord kan worden
 • schuifdeuren
 • binnen en buitentoepassing

Montage

Montage is voor ons geen enkel probleem. Wij leveren wanneer gewenst inclusief montage.

Garantie

Wanneer u metalen deuren bij ons besteld kunt u er vanuit gaan dat u gegarandeerd heel veel jaren plezier van uw deuren gaat beleven. Om dit uit te drukken in jaren waarbij u aanspraak kan doen op de garantie is dit 10 jaar op alle onderdelen. Hierbij zit een uitzondering op de softclose systemen Dit zit op 1 jaar. Bij normaal gebruik verwachten wij niet dat u aanspraak hoeft te doen op bovenstaande.

Styling

Onze metalen deuren zijn voor bijna alles situaties toe te passen en hierbinnen is een grote variatie mogelijk qua indeling, stijl en kleur. 

Indeling van metalen deuren geeft karakter aan de deur en aan de ruimte. De indeling kan de stijl en beleving van de ruimte sterk beïnvloeden.
Wij hebben een uitgebreid programma aan mogelijkheden om aan uw wensen te kunnen voldoen. Wanneer uw indeling er niet tussen zit bestaat er de mogelijkheid om met speciale wensen te komen. Wij onderzoeken dan graag met u de mogelijkheden.

De deuren worden standaard gepoedercoat in 4 verschillende kleuren zoals zwart, kwarts grijs, antraciet en wit. Daarbij is aluminium geanodiseerd ook een standaard kleur. Naast de standaard kleuren zijn er speciale kleuren met metallic te verkrijgen en is het mogelijk om alle Ral kleuren toe te passen.

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan snel contact op met BOB.

Ben jij al overtuigd van de mogelijkheden?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Neem dan snel contact op met BOB via onderstaande knop.

Een kast laten maken? In alle soorten en maten!

Kledingkast

Om jouw garderobe optimaal te benutten is een kledingkast op maat dé oplossing. Een  kledingkast van BOB kan met draaideuren, schuifdeuren of een open front. Een praktische kledingkast die de juiste ruimte biedt, gebalanceerd oogt en in lijn is met het interieur.

Inloopkast

Een ruime keuze uit veel verschillende inloopkasten zoals een doorloopkast met aan beide zijdes kasten, inloopkast met 2 hoekmodules of een hoekkast inloopkast. Inclusief vele accessoires en luxe opties mogelijk zoals speciale lades voor sieraden en verlichting.

Wandkast

Jouw wandkast is een essentieel onderdeel van jouw huiskamer. Onbewust kijk je ook veel naar je wandmeubel als je televisie kijkt. Kasten van BOB maakt er een strak geheel van. Zo heb jij een lust voor het oog en een geweldige indruk voor al jouw bezoekers.

Wasmachinekast

Met Kasten van BOB krijg jij ruimte voor een wasmachine, droger, koelkast en vriezer. Ook jouw strijkplank, wasmanden, stofzuiger, wasmiddelen, linnengoed en kleding is netjes weggewerkt. Hierdoor kun jij jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken volledig benutten.

Slaapkamerkast

De aanschaf van de juiste slaapkamer kast is een belangrijke factor voor de rust en uitstraling in de slaapkamer. Een nette kamer slaapt namelijk een stuk beter. Kasten van BOB kan met vele praktische en strakke mooie indelingen jouw droom realiseren.

Bijkeukenkast

Een bijkeuken is vaak niet erg groot, terwijl je er toch graag veel spullen wilt opruimen. Daarnaast staan er vaak allerlei apparaten in, zoals wasmachines en drogers, geisers en boilers. De oplossing om meer ruimte in gebruik te kunnen nemen is om kasten eromheen te bouwen.

TV meubel

Een geweldige cinewall met haard of zwevende TV meubel op maat laten maken die volledig past bij jouw interieur. Laat Kasten van BOB jouw dromen realiseren om de ultieme thuisbioscoop ervaring te verkrijgen. Zo geniet jij in rust, comfort en luxe van jouw favoriete films.

Gangkast

Kijk eens goed naar jouw gang, zie jij loze ruimtes? Een plek waar je vaak spullen lukraak neerzet en niet meer naar om kijkt? Er is vaak meer mogelijk dan je dacht. Kasten van BOB heeft een mooie praktische oplossing voor, zelfs onder een trap maken wij een kast op maat.

Boekenkast

Jouw boeken de ruimte geven die ze verdienen? Of het nu voor de woonkamer, een kantoor of voor een bibliotheek is, wij maken jouw boekenkast op maat. Graag kijken we samen naar jouw boekencollectie en interieur, zodat de ruimte optimaal benut zal worden.

Ontdek het nu zelf en ga samen met een ervaren meubelmaker van Friesland aan de slag om jouw kast volledig op maat te laten maken.

Wat klanten in Friesland over ons zeggen

Familie Feenstra

De slaapkamer is een stuk praktischer ingericht en de kinderen zijn weer helemaal blij.

Familie Hoekstra

Wat is het washok een stuk opgeknapt zeg! Ongelofelijk groot verschil. Ook de garage ziet er weer goed uit

Familie Jongeneel

Geweldig! BOB heeft mijn moeilijke hoekjes eindelijk een zinvol bestaan gegeven.

Hoogste waardering

Klanten vinden onze kwaliteit subliem, onze service geweldig en waarderen dat extra stapje enorm.

Expertise

Altijd één aanspreekpunt en een team van specialisten tot jouw beschikking met kennis van zaken. Gemakkelijk en snel.

Proactief

Wij voldoen niet alleen aan je vraag, maar denken graag met je mee wat voor mogelijkheden er nog meer zijn.

Klantvriendelijk

Onze klanten geven ons vaak complimenten voor onze klantvriendelijkheid.

Waar wij mee samenwerken

Dealer van InQuino
Dealer van Raffito
Dealer van BOBLINER
Dealer van Nelson
Dealer van Elfa
Dealer van Kastaccessoires.nl
Showroom

Noordvliet 181
8921 GE Leeuwarden

Contact

058 - 212 09 72

info@kastenvanbob.nl

U kunt parkeren naast en achter de showroom. Plaats wel uw parkeerkaart achter de voorruit.

De showroom is geopend van:

Dinsdag t/m donderdag van 13 uur tot 17 uur

Vrijdag van 9 uur tot 17 uur

Zaterdag van 9 uur tot 15 uur

Buiten deze openingstijden en in de avonduren alleen op afspraak.

Neem contact met ons op

  Kast op maat laten maken in Friesland door Kasten van BOB in Leeuwarden
  Informatie

  Algemene Voorwaarden

  BOB's garantieplan

  Leveringsvoorwaarden

  Privacy statement

  KVK: 548 78 438

  Contact

  Noordvliet 181

  8921 GE Leeuwarden

  Meer weten? Bel ons op 058 - 212 09 72